Check onze TAPE YOUR MIX website!

 

Met onze Analoge Tape Your Mix Service kunnen we je (digitale) tracks naar een van onze Tape Machines bouncen. Met een tape bounce klinkt je track warmer, natuurlijker en 'dikker'.
Denk hierbij aan tape saturatie, de geroemde bijwerking van analoog opnemen, een smooth top-end en een rond overtuigend laag zonder dat deze de mid en de highs van je mix in de weg gaat zitten.

 

Je mixes kan je zowel analoog (op cassette en 1/4 inch tape op 7,5 of 15 IPS) als digitaal (alle formaten) naar ons sturen of brengen. Wij kunnen je master analoog op 1/4 inch SM900 aanleveren, zodat je je Master Tape direct bij Record Industry kan afgeven. Daar kunnen ze uiteraard volledig analoog snijden vanaf hun Studer A80! Ook kunnen we de master voor je digitaliseren zodat ook je digitale release kan profiteren van de toegevoegde analoge sound!

In onze studio kunnen we je mix optimaliseren voor cassette. Het is een kunst om je muziek zo goed mogelijk op cassette te krijgen en het resultaat kan bijzonder goed gaan klinken! Vanaf een analoge of digitale bron maken wij een Master Cassette Tape. Deze kan bij De Bandjesfabriek aangeleverd worden voor duplicatie.

Een analoge bounce naar tape maken wij met onze tapemachines die altijd perfect afgeregeld zijn op onze favoriete tape: de Premium High Output Studio Tape SM900.

Wil je de mix zo 'clean' mogelijk door de machine laten gaan of ga je juist voor de extra 'punch'? Je bent altijd van harte welkom om de mastersessie bij te wonen. Zodoende kan je op het moment zelf ervaren wat jij het beste vindt klinken op de mix. Horen is geloven!